hírek

Lezárult a 2015-ös Kari TDK Konferencia

- 2015. november 17., kedd 20:17

A Közgazdaságtudományi Kar 2015. november 17-én rendezte meg Kari Tudományos Diákköri Konferenciáját.

A rendezvényen 2 szekcióban 10 előadás hangzott el, 10 hallgató mutatta be kutatásait. A szekciók zsűrije a bemutatott művek több mint felét javasolta a 2017-es Országos Tudományos Diákköri Konferenciára. Támogatóink felajánlásainak köszönhetően jelentősebb jutalmakat tudtunk adni, a konferenciát változatos különdíjak is színesítették, hallgatóink értékes szakkönyvekhez, könyvutalványokhoz, ajándékokhoz is juthattak.

A Konferencia helyezettjei:

Nemzetközi és Makrogazdasági Szekció:
I. helyezett    Vizy Zsolt    nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak
II. helyezett    Reseterits Klaudia    pénzügy és számvitel alapszak

Gazdálkodási Szekció:
I. helyezett    Nagy Ákos    gazdálkodási és menedzsment alapszak
II. helyezett    Egresits Veronika    kereskedelem és marketing alapszak


A részletes eredmények, illetve egy képes beszámoló is megtekinthető a Kari TDK Tanács honlapján: http://tdk.ktk.nyme.hu

A Kari Tudományos Diákköri Tanács nevében ezúton is szeretnénk megköszönni a különdíjak felajánlóinak a segítségüket, továbbá a hallgatók és témavezetőik áldozatos munkáját! Bízunk benne, hogy TDK-zó hallgatóink tovább gondozzák témájukat, s az ő munkájukat, eredményeiket látva mások is kedvet kapnak a tudományos diákköri tevékenységhez, s legközelebb még színesebb témaválasztékkal, még több hallgatóval találkozhatunk.

Bár e konferencia lezárult, a tudományos diákköri munka folytatódik.

 

A konferencia a Talentum Műhely - a tudományért és a tehetségekért a Nyugat-magyarországi Egyetemen c. TÁMOP-4.2.2B-15/1/KONV-2015-0005 számú, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával futó projekt keretében valósult meg.

Linkek:

Nézzen körül honlapunkon: tdk.ktk.nyme.hu

Kapcsolódó hírek: